dilluns, 9 de maig del 2011

Rissotto de ceps i Parmesà



Aquí us passem una recepta d'un Rissotto deliciós que hem tastat gràcies a la super cuinera Esther!


Ingredients:
500g d'arròs per a Rissotto
125g de mantega
Un bon grapat de ceps secs o congelats
200g de parmesà ratllat
1 litre de brou de pollastre
2 cebes mitjanes
sal










Ratllem les cebes. En una cassola o paella gran posem la mantega i hi afegim la ceba.


El foc ha de ser molt baix perquè la ceba s'ha de fer molt a poc a poc. Quan ja sigui transparent hi afegim els ceps que si són secs els haurem tingut previament en remull uns 15 minuts. Remenem.







Tot seguit afegim l'arròs i remenem.















Afegirem el suc dels ceps i poc a poc anem remenant i anem afegint cullerades de brou sense deixar de remenar. Ens interessa remenar per a que l'arròs solti el midó.















Ratllem el parmesà i quan veiem que l'arròs ja està pràcticament al punt, hi afegim el parmesà i remenem. Tastem i corregim de sal si és necessari.



Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada